Dobro došli na našu stranicu

Ovdje ćete naći proizvode koji su ručno rađeni i koje nećete naći nigdje drugdje što znači da smo ih mi osmislili i dizajnirali.

Primjena keramičkih proizvoda je vrlo široka tako da ako ste ovdje da popunite asortiman u svojoj suvenirnici, ukrasite svoj dom ili jednostavno da nađete poklon za nekoga na pravom ste mjestu. Naravno, ne stajemo ovdje. Pronađite se u našoj ponudi i javite nam se.

U kategoriji Naši proizvodi naći ćete naš kompletan portfolio koji redovito nadopunjujemo novim proizvodima.

U kategoriji O nama naći ćete sve podatke vezano za naše poslovanje. Od kontakata, naše povijesti sve do uvjeta poslovanja i svih ostalih informacija bitnih za poslovanje.

Gore su navedeni i linkovi na naše Facebook i Instagram stranice.

Kupnju naših proizvoda možete obaviti u Trgovina – Webshop gdje možete naručiti iz svoje fotelje.

Za Vaše sigurno plaćanje u našem webshopu odgovoran je CorvusPay – Internet Payment Gateway sustav koji koriste A1, Sportvision i mnoge druge velike tvrtke za svoje korisnike.

Za veće narudžbe dajemo i veće popuste. Veleprodajni cjenik za naše proizvode možete naći u kategoriji Moji proizvodi pod nazivom Veleprodajni cjenik Keramika Novak u Excel i Pdf formatu.

Birajte amfore iz arhive od preko 1000 modela raznih oblika i dimenzija.

Napraviti ćemo amforu po Vašem izboru u 3D print tehnici i na kraju konačan keramički model.

Ovo je link gdje možete birati Vaš model:

Rimske amfore – modeli

A ovo su neki od modela amfora koje možete naći na navedenoj stranici.

Mnogo je tehnika koje koristimo. Od, naravno, tradicionalnih keramičkih do modernih tehnologija kao npr. 3D print za izradu prototipa za daljnju izradu keramičkih modela.

Želite li originalan primjerak keramike na policama Vaše suvenirnice obratite nam se. Napraviti ćemo suvenir po Vašim mjerama.

Pitajte nas, recite nam Vaše ideje i mi ćemo se uključiti u realizaciju.

Svaki naš proizvod možemo personalizirati po Vašim željama. Tako npr. možemo dodati natpis na postolje naše amfore Aurelije (ime grada, mjesta ili datum vjenčanja i imena mladenaca što je često traženo za taj proizvod). Drugi primjer su naši čamčići na koje freehand kontur pastom u raznim bojama pišemo tekstove po izboru. Dalje tu su keramički preslikači obrađeni na računalu (tekstovi, crteži, fotografije) koji se naknadno pale u keramičkoj peći na modelu i koji su poslije neobrisivi i perivi (stavite logo i ime vaše tvrtke na našu keramiku i slično).

Pogledajte našu ponudu i na Etsy platformi:

Etsy shop – Keramika Novak

Naš novi proizvod 

Ploča za pečenje pizze od šamotne gline. (kliknite na link za detalje)

Ova je manja ali uskoro i veće.

Naši radovi po narudžbama: